Vi erbjuder alla förekommande administrativa tjänster. Oavsett om du har ett litet eller ett stort företag ser vi till att du ska känna dig trygg med att lämna över det administrativa till oss.

Du kan välja att lämna hela eller bara vissa delar.

Löpande redovisning

Vi hjälper till med den löpande redovisningen och inlämning av skattedeklaration. Du kanske behöver hjälp med din kundfakturering och/eller betalning av leverantörsfakturor? Vi hjälper dig med detta.

Lönehantering

Löner är ett stort område och det är mycket att tänka på när det gäller sjuklöner, föräldraledighet och semester mm. Vi hjälper dig givetvis med detta.

Bokslut, årsredovisning och deklaration

När räkenskapsåret är slut så är det dags att göra årsbokslut, årsredovisning och i förekommande fall bokslutrapport samt deklaration. För den företagaren som själv väljer att sköta den löpande redovisningen biträder vi med att upprätta årsbokslut och årsredovisning.

Start av företag

Det är mycket att tänka på när man ska starta ett företag. Vi hjälper dig med de handlingar som ska lämnas till olika myndigheter samt det administrativa upplägget. Självklart hjälper vi även till med budget och andra ekonomiska kalkyler.

Tänker du driva företaget i bolagsform hjälper vi dig med bolagsbildningen.

Rådgivning

Som företagare stöter man på många frågor. Vi hjälper dig med de frågor du har och ser till att dina mål och idéer kan förverkligas. Du kanske vill diskutera personal, investeringar eller bara har frågor om själva bokföringen. Vi svarar på både stora och små frågor.

Avveckling

Man kan avveckla ett företag på flera olika sätt.  Vi svarar på frågor och ser till att avvecklingen sker på bästa sätt för dig och ditt företag.